Portfolio Aannemersbedrijf AVE

Hieronder vindt u een aantal projecten die door Aannemersbedrijf AVE met succes zijn afgerond. Aan de hand van deze projecten kan u vast een indruk krijgen van de veelzijdigheid en diversiteit van de werkzaamheden die door Aannemersbedrijf AVE (eventueel in samenwerking met zijn partners) worden uitgevoerd, en waarbij de klanten elke keer weer met tevredenheid terug kijken op de samenwerking en zeer tevreden zijn met het eindresultaat. Wij hopen u uiteraard ook snel tot deze tevreden klanten te mogen rekenen!

Authentiek werk

Dit project bestaat uit een open schuurtje, een waterput en een origineel werkend (mini)oventje, geheel nagemaakt naar voorbeeld van de oude ovens zoals die vroeger gebruikt werden in de broodbakkerij. Het oventje is vervaardigd van oude soort kloostermoppen met zeer oude binten en een met leien afgezette dakbedekking.

Sierwerken

Op deze locatie stond voorheen een hegje. Nu staat er een veertiental pilaartjes met daarop gepolijste tegels met daartussen laag metselwerk afgewerkt met een rollaag.

Nieuwe loods

Deze loods is in gebruik door een groot grondverzetbedrijf. Metsel- en voegwerken zijn geheel verzorgd door aannemersbedrijf AVE.

Oud werk

In dit pand (nu niet meer te zien) zaten vier plekken waardoor te erg geoxideerde stalen binten het metselwerk waren ontzet zodat er ongeveer 80 stenen vervangen moesten worden. Het pand is uitgeslepen, gestraald, afgespoeld, gevoegd en gehydrofobeerd door Aannemersbedrijf AVE.

Gigantische pilaren

Het bijzondere aan deze pilaren is dat ze de onderste 1,40 meter twee steens dik zijn omdat (hier niet te zien) er hekwerken aan komen te hangen van 1000 kg per stuk. Tevens is er een sparing voor een brievenbus opengelaten.

Werkzaamheden vrijstaande bungalow 2-onder-1-kap

De metsel- en voegwerken zijn verricht door Aannemersbedrijf AVE.

Pilaren met hekwerken

De pilaren zijn voorzien van elektrisch bedienbare hekwerken. Ook zitten er in twee van de pilaren een brievenbus in verwerkt.

Houten bungalow bekleden

Deze bungalow was voorheen een houten bungalow. Er is een fundering tegen de huidige fundering aangestort met een stevige verankering. Daarop staat nu de nieuwe gemetselde gevel.